De voordelen van Derec

Bij Derec geloven wij in een persoonlijke en flexibele aanpak. Alvorens wij voor je aan de slag gaan, leren we je graag kennen. Zo vergroten we de kans dat we de meest geschikte plek voor jou als schoolleider kunnen vinden. Dat is goed voor jou, je toekomstige werkgever en onze reputatie als betrouwbare matchmaker in het onderwijs.

Kennismaken

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we je graag kennen. Wat is je achtergrond? Wat zijn je verwachtingen en waar liggen je ambities? We behandelen je cv en gaan uitgebreid in op je wensen en eisen voor de volgende stap in je carrière. Onderwerpen als zakelijke doelen, persoonlijke groei en financiële verwachtingen komen bijvoorbeeld aan bod.

Een nieuwe stap in je carrière

Nadat we een duidelijk beeld hebben van jou als persoon, je werkervaring en je doelen kunnen we gericht op zoek naar de juiste positie. Door ons grote kennisnetwerk binnen het onderwijs kennen wij de scholen van binnen en van buiten en kunnen we de juiste match maken tussen schoolleider en instelling. We kijken daarbij verder dan je cv en zien daardoor wellicht verrassende mogelijkheden en kansen.

Benieuwd geworden of heb je vragen? We staan je graag te woord! Neem contact met ons op.