Schoolleider op het mbo

Een plek waar talenten worden ontplooid en waar een toekomst wordt gesmeed: het mbo is een belangrijk startpunt voor de loopbaan van veel jonge mensen.

Ook op het mbo is een sterke schoolleider onmisbaar. Iemand met de juiste contacten binnen het bedrijfsleven kan leerlingen dé goede voorbereiding bieden op de praktijk. Heb jij de leidinggevende kwaliteiten die nodig zijn voor een schoolleider op het mbo? Wij helpen je graag aan een uitdagende baan die perfect bij jou past.

Onmisbare schoolleiders

Een schoolleider op het mbo beschikt over uitstekende leidinggevende kwaliteiten en weet wat de leerlingen nodig hebben om aan een succesvolle loopbaan te beginnen. Een echte mbo-schoolleider heeft de juiste contacten binnen het werkveld en weet wie ze kunnen benaderen voor interessante gastcolleges, waardevolle stageplekken en passende verschillende vakgebieden en kan hier het onderwijs perfect op aan laten sluiten. Ben jij die persoon die de leerlingen de nodige springplank kan geven en dus een echte Schoolleider van Derec? Wij gaan graag met je in gesprek.

Waarom Derec?

Bij Derec houden we het graag persoonlijk en kijken we verder dan cv’s. We beschikken over jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben een breed kennisnetwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we de beste match maken op basis van jouw eisen, wensen en profiel. Ook als je geen directe ervaring hebt als schoolleider of zelfs binnen het (voortgezet) onderwijs, kunnen we al snel beoordelen of een toekomst als schoolleider voor jou is weggelegd.