Derec biedt oplossing

Naast de groeiende vraag naar leerkrachten wordt ook de vraag naar schoolleiders steeds groter.

In de komende vijf jaar zal dit tekort alleen maar verder stijgen. Terwijl een goede leider juist zo belangrijk is. Een goede schoolleider is een daadkrachtige persoon die niet alleen het gezicht van uw school is, maar ook de visie van uw school neerzet, ontwikkelt en uitdraagt.

Waarom Derec?

Bij Derec kijken we graag vooruit. We vinden het belangrijk dat het onderwijs met z’n tijd mee blijft gaan. Goede schoolleiders zijn daarbij van cruciaal belang. Sterke, vernieuwende leiders met een frisse blik op het onderwijs, die het verschil kunnen maken voor uw onderwijsinstelling. Met de Schoolleiders van Derec helpen we u graag de aangewezen persoon te vinden voor deze onmisbare rol.

Werkwijze

Wij werken met veel specialisten op het gebied van onderwijs. We kennen de markt, beschikken over een groot kennisnetwerk en kijken verder dan cv’s en diploma’s. Buiten de actief zoekende kandidaten kent Derec ook een grote groep die onverwachts een perfecte en vernieuwende match kunnen zijn voor uw school. Bij Derec hanteren we een flexibele en persoonlijke aanpak. Door face-to-face het gesprek aan te gaan met onze potentiële kandidaten, komen we graag meer te weten over de persoonlijke doelen, wensen en ambities. We gaan gedegen te werk en vinden het belangrijk de school en kandidaat goed te leren kennen, zodat we de beste match kunnen maken. Tijdens de gehele sollicitatieprocedure onderhouden we nauw contact met alle betrokken partijen om verzekerd te zijn van een positief resultaat. Door voor de Schoolleiders van Derec te kiezen, bespaart u uzelf kostbare tijd in de zoektocht naar een potentiële kandidaat. We werken regionaal, denken in oplossingen en bieden advies op maat. En dat allemaal op basis van no cure, no pay.

Snelheid als kwaliteit

Nog voordat u een opdracht bij ons neerlegt, hebben we al veel werk voor u gedaan. We investeren het hele jaar door tijd, geld en energie in werving en selectie, zodat we u razendsnel kunnen helpen op het moment dat het nodig is. Leveren we binnen no-time een geschikte kandidaat? Dan betekent dat niet dat we er geen moeite voor hebben gedaan. Sterker nog, dit laat zien dat we ons werk uiterst serieus nemen. Dat blijkt overigens ook uit het feit dat wij het SNA keurmerk mogen dragen. Meer informatie hierover treft u op de website van de Stichting Normering Arbeid.

Samen met u bespreken we graag naar welke Schoolleider van Derec u op zoek bent, dan kunnen we direct aan de slag. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op.