Sterke schoolleiders in het speciaal onderwijs

Een goede schoolleider moet sterk in z’n schoenen staan, zeker binnen het speciaal onderwijs.

Heb jij een hart voor zorg, weet jij wat de leerlingen op het speciaal onderwijs nodig hebben en hoe je ze dit kunt bieden? Ga aan de slag als schoolleider binnen het speciaal onderwijs en help de leerlingen goed op weg richting een plek in de samenleving.

Dankbaar werk

Werken in het speciaal onderwijs is dankbaar werk. De leerlingen hebben vaak meer behoefte aan regelmaat, structuur en iemand met een duidelijke visie voor de school. Een schoolleider ontwikkelt niet alleen deze visie, maar zet deze ook neer en draagt ‘m uit. Een schoolleider op het speciaal onderwijs is een kei in communicatie en kan keuzes goed onderbouwen richting het team, de kinderen én de ouders. Het zijn deze kinderen die een sterke leider juist zo nodig hebben. Kun jij ze die veiligheid en rust bieden en wil je aan de slag als Schoolleider van Derec? We drinken graag een kop koffie om een functie als schoolleider in het speciaal onderwijs met je te bespreken.

Waarom Derec?

Bij Derec houden we het graag persoonlijk en kijken we verder dan cv’s. We beschikken over jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben een breed kennisnetwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we de beste match maken op basis van jouw eisen, wensen en profiel. Ook als je geen directe ervaring hebt als schoolleider of zelfs binnen het (speciaal) onderwijs, kunnen we al snel beoordelen of een toekomst voor jou als schoolleider is weggelegd.