De beste schoolleiders in het voortgezet onderwijs

Werken in het voortgezet onderwijs is een afwisselende en enerverende baan. Dit is de plek waar talenten worden ontdekt.

Als goede schoolleider draag je elke dag opnieuw je steentje bij aan de toekomst van de leerlingen. Met eigen normen en waarden en een mengeling aan culturen is het voortgezet onderwijs een kleine afspiegeling van de maatschappij. Geen dag is hetzelfde. Ben jij die onmisbare schoolleider die geknipt is voor deze baan?

Onmisbare schoolleiders

Een schoolleider op het voortgezet onderwijs beschikt over uitstekende leidinggevende kwaliteiten, heeft een duidelijke visie voor zijn of haar school en weet voor elke leerling een veilige plek te creëren. Het is in deze periode dat kinderen zich in rap tempo ontwikkelen en zelfstandiger worden, maar ook beïnvloedbaar en kwetsbaar zijn. Een goede schoolleider heeft affiniteit met deze doelgroep en oog voor de problematiek en wensen die bij hen hoort. Daarnaast heeft hij of zij duidelijke ideeën over de toekomst van het (voortgezet) onderwijs en altijd het beste met het team en de leerlingen voor. Met de juiste onderwijsmethodes weet een goede schoolleider in het voortgezet onderwijs de leerlingen te binden en te boeien. Kortom: een goede schoolleider is onmisbaar op elke middelbare school. Ben jij die Schoolleider van Derec die wij zoeken? Wij gaan graag met je in gesprek.

Waarom Derec?

Bij Derec houden we het graag persoonlijk en kijken we verder dan cv’s. We beschikken over jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben een breed kennisnetwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we de beste match maken op basis van jouw eisen, wensen en profiel. Ook als je geen directe ervaring hebt als schoolleider of zelfs binnen het (voortgezet) onderwijs, kunnen we al snel beoordelen of een toekomst als schoolleider voor jou is weggelegd.