Wij zijn Derec

De stille kracht achter sterke schoolleiders.

Al ruim 8 jaar is Derec een belangrijke speler in de arbeidsbemiddeling binnen het onderwijs.

Naast de groeiende vraag naar leerkrachten zagen we in deze jaren ook een toename in de vraag naar schoolleiders. Hieruit is de Schoolleiders van Derec ontstaan. Een eigen tak met haar eigen specialisten. Omdat wij vinden dat een sterke en passende schoolleider vinden een vak op zich is. Door ons kennisnetwerk kennen we de verschillende onderwijsinstellingen van binnen en van buiten en weten we welke schoolleider er bij elke school past.

Om zo’n schoolleider te vinden zijn LinkedIn en cv’s van belang, maar minstens zo belangrijk zijn ambitie, passie en een persoonlijke klik. Want daar staan we met Derec om bekend: onze persoonlijke werkwijze. Pas als we precies weten met wie we te maken hebben en wat de wensen en ambities zijn – kunnen we gericht op zoek naar een plek waar je een waardevolle toekomst op kunt bouwen. Iets wat écht bij jou past.

Ook bij Derec zelf hebben we ambitie. Zijn we ooit begonnen in een klein kantoortje in Amsterdam, inmiddels is onze derde vestiging geopend en werken we met een flink team specialisten. Niet alleen op het gebied van onderwijs, maar ook in de zorg en kinderopvang bemiddelen we met veel passie en gedrevenheid.