Ons team

Maak kennis met onze onderwijsspecialisten.

Het team van De Schoolleiders van Derec staat voor je klaar.

Romy van Dijk

Als oud leerkracht heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe belangrijk een goede klik is tussen de schoolleider en het team. Het is prettig om te werken op een school waarbij ruimte wordt gegeven aan elkaar, zodat iedereen vanuit zijn kracht bij kan dragen aan de school. Waar een goed pedagogisch klimaat ontzettend belangrijk is binnen een klas, werkt een goede match versterkend voor de school als geheel. Graag zoek ik dan ook naar de juiste match van schoolleider, school, team en leerlingen. Een omgeving waarin eenieder zich optimaal kan ontwikkelen!

Lisa Weegeman

Het onderwijs heeft mij altijd geboeid. Na docent geschiedenis te zijn geweest, rolde ik bij toeval de arbeidsbemiddeling in. Met veel plezier draag ik op deze manier nog steeds mijn steentje bij aan het onderwijslandschap. Waar ik zij-instromers help om hun droom om groepsleerkracht te worden help te verwezenlijken, ga ik ook in gesprek met schoolleiders over hun visie op de toekomst van het onderwijs. Een goede schoolleider is het boegbeeld van de school, voert de regie maar geeft ook ruimte en ondersteuning aan teams/afdelingen. Dit betekent: geloven in samenwerking op alle niveaus met oog voor ontwikkeling!

Manon Bakker

Manon is inmiddels al vijftien jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling, waarvan bijna acht specifiek in het onderwijs. “Ik vind het fijn dat ik echt iets kan betekenen voor mensen. Ik denk graag in oplossingen en hou van een flexibele en persoonlijke aanpak. De stijgende vraag naar schoolleiders in het onderwijs zie ik als een mooie uitdaging voor Derec die ik met beide handen aan wil pakken.”